werkervaring

 

Allereerst: Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!

Met je MBO of HBO-papiertje op zak ben je startklaar om de arbeidsmarkt te betreden. Tenminste, dat was de bedoeling. Maar je wordt bij sollicitaties nog afgewezen omdat je te weinig werkervaring hebt. Wat kun je dan gaan doen? Afwachten, onder je niveau gaan werken of een uitkering aanvragen?

Kom dan bij Rendiz een werkervaringstraject volgen. We hebben voor diverse vakgebieden de mogelijkheid om ervaring op te doen. Tijdens het traject zullen ook leerdoelen worden geformuleerd zodat er ook daadwerkelijk getracht wordt de ervaring op te doen. Je bent een volledige medewerker en draait mee in onze teams bestaande uit medewerkers, deelnemers en vrijwilligers. Wij zien jouw werkervaringstraject ook als een investering in de toekomst en beschouwen stagiaires niet alleen als een voordelige arbeidskracht.

Wie belangstelling heeft voor een werkervaringsplek op het gebied van bijvoorbeeld horeca, hospitality, zorg, evenementenorganisatie, recreatie & leisure, animatie, marketing, administratie, groenvoorziening of bouwwerkzaamheden kan een e-mail sturen naar info@rendiz.nl. Vermeld hierbij waarin je bent afgestudeerd en wat voor soort werkervaring je voorkeur heeft. Wij kijken graag welke mogelijkheden er zijn dus wellicht tot snel!

 

 

 

Nieuws

De Graasj Roermond

De Graasj in hartje Roermond is een ontmoetingsplaats die horeca, ontspanning, werk, zorg en leren verbindt en maatschappelijke- en buurtfuncties laat samenkomen. In de Graasj bevindt zich een binnenspeeltuin, eigentijds restaurant, creatief atelier en cadeaushop. Je kunt er vergaderen, presentaties en lezingen houden of leuke activiteiten en workshops volgen. De Graasj biedt mensen met een ondersteuningsvraag of achterstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om hun talenten te tonen en te ontwikkelen. Om zo een volwaardige bijdrage aan de maatschappij te leveren. Met altijd als uitgangspunt…wat kan iemand wel!

Loop gerust eens binnen voor een kopje koffie, een lunch of diner, een origineel cadeau of kies voor een van de vele activiteiten. Je bent van harte welkom!

Openingstijden

Maandag   9.00 - 17.00 uur
Dinsdag   9.00 - 17.00 uur 
Woensdag   9.00 - 17.00 uur
Donderdag   9.00 - 17.00 uur
Vrijdag   9.00 - 17.00 uur
Zaterdag   10.00 - 18.00 uur
Zondag   10.00 - 18.00 uur

Dagelijks is onze keuken open vanaf 11.00 uur.
De keuken sluit maandag tm vrijdag om 16.30 uur en in het weekend om 17.30 uur.

Facebook

vr 11 oktober 2019 14:25

*** Collega's Toffedag voor in het weekend gezocht *** Is je portemonnee na de vakantie weer aardig leeg? Wil je een extra zakcentje verdienen? Zoek je een tof bijbaantje om te wijnen, wijnen, wijnen of voor de biertjes? Wat dacht je van een tof baantje bij Toffedag.nl? Onze agenda stroomt met name op de zaterdagen erg vol. De werktijden liggen veelal tussen 11.00 en 19.00 dus evengoed lekker uitslapen en daarna weer op stap, ideaal dus! Als weekendkracht van Toffedag.nl let je op bij de Escape Rooms, presenteer je een van onze quizzen of ga je met groepen op pad voor outdooractiviteiten zoals Wie is de Mol en de Go Crazy. We zoeken spontane enthousiaste collega's vanaf 16 jaar uit de regio Roermond. Lijkt het je leuk om een groep te begeleiden bij een tof groepsuitje? Wil je daarnaast deel uitmaken van een tof team? Dan ben je van harte welkom! Interesse of meer info? Bel 085-489 8960 App naar 06-22986138 of mail naar info@toffedag.nl

 
vr 11 oktober 2019 10:05

Wegens omstandigheden zijn we zaterdag en zondag om 17 uur gesloten. Keuken is tot 16 uur. De reserveringen die er staan gaan gewoon door. Dankjewel voor jullie begrip. www.degraasjroermond.nl

 
wo 9 oktober 2019 13:52

Onze hard werkende kaarsenmakers van DeGraasj werken sinds vandaag in mooie nieuwe outfits met dank aan Sellaqc Holland. Wat vinden jullie ervan? Ze zijn hard aan het werk om weer mooie kaarsen te maken voor onze winkel en de kerstmarkt op zondag 15 december. #kerst2019 #atelierdegraasj #teamwork

 
ma 7 oktober 2019 13:26

Komende donderdag 10 oktober is de graasj gesloten ivm een besloten feest. 11 oktober zijn we weer vanaf 9.00 uur geopend.

 
ma 7 oktober 2019 10:48

DeGraasj zoek standhouders voor de Kerstmarkt op 15 december! Het #restaurant en de #binnenspeeltuin van De Graasj worden op zondag 15 december omgetoverd in een gezellige #kerstmarkt met verschillende kerstkraampjes, leuke activiteiten, heerlijke winterse lekkernijen en een heleboel gezelligheid. Hiervoor zoeken we #standhouders die items in Kerstsfeer verkopen: van retail tot sieraden en cadeauartikelen tot handgemaakte creaties. Kortom: een gezellige dag voor jong en oud! Meer info: https://bit.ly/2Or2Ij5