kerstmarkt1   kerstmarkt1


Voor de tweede keer zal De Graasj in Roermond een sfeervolle overdekte Kerstmarkt organiseren. Het restaurant en de binnenspeeltuin van De Graasj worden op zondag 15 december omgetoverd in een gezellige kerstsfeer met verschillende kerstkraampjes, leuke activiteiten, heerlijke winterse lekkernijen en een heleboel gezelligheid. Hiervoor zoeken we standhouders die items in Kerstsfeer verkopen: van retail tot sieraden en cadeauartikelen tot handgemaakte creaties. Kortom: een gezellige dag voor jong en oud!

Deelname als standhouder kost €10,- per stand. We verzoeken de standhouders ook om een prijsje af te staan voor de tombola, die tijdens de Kerstmarkt wordt gehouden. Aangezien De Graasj Roermond een horecaonderneming is, zijn we al voldoende voorzien van eten en drinken. Er zijn tafels aanwezig om te gebruiken. Wel vragen wij je de aankleding in Kerstsfeer zelf te verzorgen.

Dus ben je op zoek naar een gezellige markt om je leuke spullen te verkopen, meld je dan aan vóór 1 november via e-mail s.keuren@psw.nl met naam, adres, telefoonnummer en de benoeming van aan te bieden producten, eventueel met foto’s van de producten. Na 1 november gaan we een selectie maken en brengen we je zo snel mogelijk op de hoogte.

Wanneer      Zondag 15 december van 11.00 tot 17.00 uur
Locatie         De Graasj, Knevelgraafstraat 21, 6041 GP Roermond

 

kerstmarkt1   kerstmarkt1

 

Nieuws

De Graasj Roermond

De Graasj in hartje Roermond is een ontmoetingsplaats die horeca, ontspanning, werk, zorg en leren verbindt en maatschappelijke- en buurtfuncties laat samenkomen. In de Graasj bevindt zich een binnenspeeltuin, eigentijds restaurant, creatief atelier en cadeaushop. Je kunt er vergaderen, presentaties en lezingen houden of leuke activiteiten en workshops volgen. De Graasj biedt mensen met een ondersteuningsvraag of achterstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om hun talenten te tonen en te ontwikkelen. Om zo een volwaardige bijdrage aan de maatschappij te leveren. Met altijd als uitgangspunt…wat kan iemand wel!

Loop gerust eens binnen voor een kopje koffie, een lunch of diner, een origineel cadeau of kies voor een van de vele activiteiten. Je bent van harte welkom!

Openingstijden

Maandag   9.00 - 17.00 uur
Dinsdag   9.00 - 17.00 uur 
Woensdag   9.00 - 17.00 uur
Donderdag   9.00 - 17.00 uur
Vrijdag   9.00 - 17.00 uur
Zaterdag   10.00 - 18.00 uur
Zondag   10.00 - 18.00 uur

Dagelijks is onze keuken open vanaf 11.00 uur.
De keuken sluit maandag tm vrijdag om 16.30 uur en in het weekend om 17.30 uur.

Facebook