Onder Anderen

Onder Anderen (O.A.) is de naam van de nieuwe ontmoetingsactiviteit die gaat plaatsvinden bij de Graasj samen met Maatje Op Maat. De activiteit start op dinsdag 3 april in de Graasj. O.A. is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan een praatje en contact met anderen. In het project Maatje op Maat, een samenwerking tussen De Graasj, Wel.kom en Groene Kruis Vrijwilligerszorg, geven vrijwilligers één-op-één begeleiding, aandacht en ondersteuning aan mensen voor wie het hebben van sociale contacten niet vanzelfsprekend is en soms zelfs moeilijk is.

O.A. vindt één keer in de twee weken plaats op dinsdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur bij de Graasj. Men mag ook (half)uurtje aanschuiven. De consumptieprijs bedraagt € 1,00 voor een kopje koffie/thee of fris (uiteraard alleen tijdens de O.A.-activiteit). De Graasj is toegankelijk voor mensen in een rolstoel en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen en ook is er een bushalte is dichtbij.  Bij elke activiteit zijn steeds 2 vrijwilligers aanwezig om de bezoekers te ontvangen en een praatje te maken.

De data voor Onder Anderen bij de Graasj in 2018 zijn:

• Dinsdag 29 mei
• Dinsdag 12 en 26 juni
• Dinsdag 10 en 24 juli
• Dinsdag 7 en 21 augustus
• Dinsdag 4 en 18 september
• Dinsdag 2, 16 en 30 oktober
• Dinsdag 13 en 27 november
• Dinsdag 11 december

Meer informatie?
Stuur een mail naar info@degraasjroermond.nl of bel naar 0475-745060


Inloopochtend Dementie

Iedere woensdag organiseert de Graasj van 9.30 uur tot 13.30 uur een inloopochtend voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en alle geïnteresseerden in samenwerking met “Dementie Vriendelijk Roermond”

U krijgt informatie en tips over dementie en komt in contact met lotgenoten en deskundigen. Casemanagers “Hulp bij Dementie” en vertegenwoordigers van “Dementie Vriendelijk Roermond” zijn regelmatig aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Uiteraard is er ook tijd voor ontspanning en kunt u nieuwe mensen leren kennen om samen ervaringen uit te wisselen.

Entree is gratis! Aanmelden is niet nodig.

U krijgt deze ochtend een gratis kopje koffie met lekkernij.


dementie vrienlijk logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws