Wil jij vaker voor een plantaardig en diervriendelijk menu kiezen?
Of denk je er zelfs over om helemaal vegan te gaan eten?
Of je wilt gewoon eens iets anders nemen tijdens een diner dan wat je normaal doet?

Kom dan eens "Grazen bij de Graasj"


Vrijdag 9 november staat de Graasj Roermond in het teken van de vegan lifestyle. Samen met initiatiefnemer Guido Beusen organiseren wij deze avond om een diervriendelijk menu in Roermond op de kaart te zetten. 

Tussen de gangen door krijg je informatie over plantaardig eten en leven met uitleg bij de gerechten. Daarnaast geven we je tal van tips over hoe je zelf lekkere en betaalbare plantaardige gerechten kunt maken. Een bijzondere kennismaking met de voordelen en veelzijdigheid van plantaardig eten en een duurzame lifestyle.

Programma
Aanvang 19.00 uur bij de Graasj. Onze enthousiaste medewerkers serveren je allereerst een amuse met een aperitief. Daarna hebben onze koks een 4 gangen menu samengesteld om jullie allerlei verantwoorde én verrukkelijke opties te laten proeven. We sluiten af met koffie of thee en wat lekkers. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Ben je bij de vegan avond in September geweest?
Dan zien we je graag terug! We hebben namelijk een nieuw diner met nieuwe hapjes samengesteld en we schenken deze keer ook vegan wijn. Het thema van deze avond is "Herfst".

€ 29,50 p.p.
 
Reserveer via  0475-745060 of e-mail info@degraasjroermond.nl

 

 

 

 

 

Nieuws