kerstmarkt1    kerstmarkt2

 

Voor de eerste keer zal de Graasj in Roermond een sfeervolle overdekte Kerstmarkt organiseren genaamd “Sfeervolle Kerst bij de Graasj”. De Graasj wordt op zondag 16 december omgetoverd in een gezellige kerstsfeer met verschillende kerstkraampjes, leuke activiteiten, heerlijke winterse lekkernijen en een heleboel gezelligheid. Kortom: een gezellige dag voor jong en oud!

Standhouders
We zijn op zoek naar standhouders die aan deze overdekte markt willen deelnemen. Deelname is geheel gratis. Wel verzoeken wij de standhouders om als tegenprestatie een prijsje af te staan voor de tombola, die tijdens “Sfeervolle Kerst bij de Graasj” wordt gehouden. Aangezien de Graasj Roermond een horecaonderneming is, zijn we al voldoende voorzien van eten en drinken. Er zijn tafels aanwezig om te gebruiken. Wel vragen wij je de aankleding in Kerstsfeer zelf te verzorgen.

Dus ben je op zoek naar een gezellige markt om je leuke spullen (van retail tot sieraden en cadeauartikelen tot handgemaakte creaties) te verkopen, meld je dan aan vóór 10 november via e-mail atelierdegraasj@psw.nl met naam, adres, telefoonnummer en de benoeming van aan te bieden producten.

Wanneer: Zondag 16 december van 11.00 tot 17.00 uur
Locatie: De Graasj, Knevelgraafstraat 21, 6041 GP Roermond
Toegang: Gratis (ook gratis entree in de binnenspeeltuin tijdens de Kerstmarkt)
Meer info: atelierdegraasj@psw.nl

kerstmarkt3    kerstmarkt4

 
Nieuws