culinaire agenda degraasjroermond


Ook dit jaar hebben we weer een aantal leuke acties en evenementen op de agenda.
Wil je alvast reserveren? Stuur een e-mail naar info@degraasjroermond.nl of bel 0475-745060.

Lees het laatste nieuws op onze Facebook-pagina!

 

19 november: Opening Sinterklaashuis

Ook dit jaar zullen Sinterklaas en zijn pieten tijdens hun verblijf in Nederland tijdelijk bij de Graasj gaan wonen. Dit is vorig jaar zo goed bevallen dat ze dit jaar weer zo’n gezellig feest met de kinderen willen vieren. Het Sinterklaashuis is open van 18 november t/m 5 december 2018.

 

16 december: Sfeervolle Kerstmarkt

Voor de eerste keer zal de Graasj in Roermond een sfeervolle overdekte Kerstmarkt organiseren genaamd “Sfeervolle Kerst bij de Graasj”. De Graasj wordt op zondag 16 december omgetoverd in een gezellige kerstsfeer met verschillende kerstkraampjes, leuke activiteiten, heerlijke winterse lekkernijen en een heleboel gezelligheid. Kortom: een gezellige dag voor jong en oud!


25 en 26 december: Kerstbuffet

Gezellig samen uit eten met de Kerst? En geen zin om uren in de keuken te staan? Kom dan lekker onbezorgd genieten van een uitgebreid 3 gangen Kerstbuffet op Eerste of Tweede Kerstdag. Laat je deze Kerstdagen uitgebreid verwennen in ons gezellige en sfeervolle restaurant bij de Graasj in Roermond. Een moment om gezellig na te praten over het afgelopen jaar met vrienden of familie én de kinderen kunnen de hele middag spelen in onze binnenspeeltuin.

Op Eerste en Tweede Kerstdag is De Graasj geopend van 12.00 tot 17.00 uur, alleen voor de gasten die gereserveerd hebben voor het kerstbuffet.

 

 

 

 

 

 

Nieuws